کد خبر: 3144 ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۳

جانشن انتظامی استان اردبیل:

صدا و سیما به اندازه تبلیغ پفک نمکی به تبلیغ فرهنگ ترافیک بپردازد

جانشن انتظامی استان اردبیل گفت: سیاست و رویکرد ناجا همراه کردن مردم در برنامه های ترافیکی به منظور کاهش تصادفات است.

به گزارش ابصارخبر به نقل از آذرسلام، سرهنگ رحیم سروری جانشن انتظامی استان اردبیل در همایش طلایه داران ترافیک استان و تجلیل از رانندگان، فرهنگ سازان، و همیاران نمونه در سالن اجتماعات راهنمایی و رانندگی استان اردبیل، یکی از دغدغه های رهبری را تصادفات و فوتی های ناشی از آن برشمرد و اظهار داشت: ایشان کشته شدن حتی یک نفر را در تصادفات غیر قابل قبول دانسته و بر این اساس سیاست و رویکرد ناجا همراه کردن مردم و مشارکت عمومی در برنامه های ترافیکی بمنظور کاهش تصادفات و صدمات است.

جانشین انتظامی استان اردبیل یکی از این اقدامات را مشارکت فرهنگ سازان و همیاران پلیس دانش آموزی برشمرد و خاطر نشان ساخت: فرزندان با استفاده از رابطه عاطفی و صمیمی با والدین خود آنها را از تخلفات احتمالی برحذر کرده و با قوانین رانندگی آشنا می کنند.

سروری نظم و انضباط را اساس یک زندگی موفق و سالم برشمرد و گفت: امام علی (ع) در سفارش خود بر فرزندش بر نظم در امورات و زندگی تاکید می کند و در تاریخ نیز انسانهای موفق با نظم و انضابط زندگی کرده اند.

جانشین انتظامی استان اردبیل راهور را نماد نظم و انضباط معرفی کرد و اظهار داشت: امروز بستن کمر بند ایمنی به یک فرهنگی عمومی تبدیل شده و بالای 90 درصد مردم آن را رعایت می کند.

سرهنگ سروری توانمند سازی و آموزش و مشارکت مردم و سازمانها در همیاری با پلیس را ضروری دانست و افزود: وجود چندین میلیون دانش آموز و دانشجو بهترین ظرفیت برای تقویت فرهنگ ترافیک است.

جانشین انتظامی استان اردبیل در ادامه بر نقش و اهمیت استفاده از ظرفیت رسانه ها در تبلیغ فرهنگ ترافیک تاکید و تصریح کرد: کاش صدا و سیما به اندازه زمان تبلیغ پفک نمکی به تبلیغ فرهنگ ترافیک می پرداخت!.

سرهنگ سروری در ادامه از تجهیز و مانیتورینگ کامل ترافیک بسیاری از استانها خبر داد و تصریح کرد: استان اردبیل از این ظرفیت و امکانات عقب مانده، که نیاز به پیگیری است.

وی راهور تمام کشورهای پیشرفته دنیا را تجهیز محور و فرهنگ محور معرفی کرد و گفت: حضور فیزیکی پرسنل و پلیس راهور خیلی وقت هست که منسوخ شده و عقلا با نیروی انسانی زیاد هم نمی شود جاده ها و ترافیک را  کنترل کرد.

سروری بر حرکت به سمت تجهیز محور، مانیتورینگ و هوشمند شدن کنترل تخلفات و ترافیک تاکید کرد.

جانشین انتظامی استان اردبیل در ادامه به تلفات و تصادفات جاده شمال استان و مغان اشاره کرد و تصریح کرد: جاده فعلی مغان در سال 1343  صرفاٌ بمنظور تردد ادوات به کشت و صنعت مغان ایجاد شد در حالی که متاسفانه اکنون شاهد تردد خودروهای متعدد و وسایط نقلیه در این جاده هستیم و کما کان همان جاده 52 سال پیش است.

وی در پایان بر نقش ارزنده معلمان در تربیت و آموزش فرهنگ ترافیک تاکید کرد.

*رئیس پلیس راهور استان اردبیل:نرخ تصادفات عابرین پیاده اردبیل در کشور سوم و غیر قابل قبول است

سرهنگ رحیم آقا محمدی رئیس پلیس راهور استان اردبیل در همایش طلایه داران ترافیک و تجلیل از رانندگان، فرهنگ سازان و همیاران نمونه که در سالن اجتماعات پلیس راهنمایی و رانندگی استان برگزار شد اظهار داشت: در سال 84 تعداد کشته های تصادف منجر به فوت در جاده ها و ترایفک شهری 27هزار نفر بود اما در سال گذشته این آمار به 17 هزار نفر کاهش یافته است.

اقامحمدی خاطر نشان ساخت: این در حالی است که هر سال نیم میلیون گواهی نامه رانندگی صادر و بالای 1 میلیون و 500 هزار خودرو جدید به ترافیک شهری و جاده ها اضافه می شود.

رئیس پلیس راهور استان اردبیل با اشاره به اینکه در صورت روند خطرناک گذشته، اکنون باید آمار کشته های تصادف 250هزار نفر در جاده ها و خیابان ها می شد؛ اما نه تنها این آمار افزایش نیافت بلکه شاهد کاهش مناسب هستیم.

وی وضعیت امار کشته های استان اردبیل در ترافیک شهری و جاده ها و راهها را 180 نفر در سال 84 خواند و افزود: در سال 94 این آمار به 100 نفر تقلیل یافته و هر سال در حال کاهش است.

سرهنگ آقامحمدی آمار شش ماهه گذشته و نیمه اول سال در بخش تصادفات منجر به فوت را با 8درصد کاهش اعلام کرد و ادامه داد: در حال حاضر بالاترین و اصلی ترین دغدغه نرخ تصادفات عابرین بوده و ضرورت سریع دارد که دیدگاه ها منطقی - معقول و بینش ها اصلاح شده و موارد کارشناسی شده و لازم اعمال و اجرایی شود.

فرمانده پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل نرخ تصادفات و فوتی های داخل شهری را غیر قابل قبول دانست و تاکید کرد: بعد از دو استان بالاترین نرخ تصادف و فوتی عابرین را داریم.

وی با اشاره به اینکه تصادف عابرین در تهران 44 درصد اما در استان اردبیل این آمار 53درصد بوده و شهر اردبیل با تصادف عابرین 63درصدی مواجه است گفت: توجه به مسائل ایمنی  عابرین پیاده - بستر سازی ترافیک شهری - رفع نقاط حادثه خیز - فرهنگ سازی عمومی - رعایت قوانین رانندگی - ساماندهی حمل و نقل عمومی بخصوص تاکسیرانی در دستور کار و ضرورت دارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل در ادامه از صدور 21هزار نوپلاک و جدید در 6ماهه گذشته خبر داد و گفت: در این مدت 3هزار خودرو بدلیل فرسودگی و اسقاطی از رده و ترافیک شهری خارج شده است.

وی در پایان از بررسی 980پرونده اعتراضی به تخلفات رانندگی، 2500پرونده ترخیص خودرو،پلاک گذاری 260 ادوات کشارزی در نیمه اول سال خبر داد.

فرماندار اردبیل:تصادفات شمال استان و عابرین پیاده امنیت مردم را زیرسوال برده است

جواد زنجانی فرماندار اردبیل نیز در همایش طلایه داران ترافیک و تجلیل از رانندگان، فرهنگ سازان و همیاران نمونه استان اظهار داشت: سنگینی و سختی کار این معاونت را نمی شود نادیده گرفت و در تمام مناسبت ها، ایام و مراسمات نیروی انتظامی و راهور آماده باش بوده و با حد اقل امتیاز و امکانات در حال خدمت است.

فرماندار اردبیل فعالیت راهور را در چند سال اخیر علمی و در حال ارتقاء برشمرد و افزود: زمانی به آسایش و امنیت واقعی خواهیم رسید که با فعالیت های ناجا از جمله راهور مشارکت داشته باشیم.

زنجانی خطاب به مسئولان و فرماندهان ترافیک استان تاکید کرد: از ظرفیت شورای ترافیک استان بهره گرفته و دستگاهها و ادارات را برای کمک و مشارکت به میدان کار بیاورید.

وی پیشنهاد داد: هر تصادفی که منجر به داغدار شدن خانواده ای می شود برای بررسی و پیشگیری بعدی به شورای ترافیک آورده شده و چاره اندیشی شود در عین حال اگر سازمانی و نهادی در انجام وظایف ترافیکی و ابلاغی کوتاهی و قصور داشته باشد هیچ گونه اغماض و اهمال کاری مورد قبول واقع نشده و برخورد شود.

فرماندار اردبیل تصریح کرد: شورای ترافیک در انتظار نظرات کارشناسی شده راهور بوده و شهرداری و شورای شهر اماده مشارکت جدی است.

این مقام اجرایی شهرستان اردبیل با اشاره به بودجه و اعتبار بخش راهور گفت: راهور نگران هزینه و اعتبارات نباشد و هر طرحی که آماده اجرا بوده معرفی کند.

فرماندار اردبیل نرده کشی بزرگراه ها را ضروری برشمرد و تاکید کرد: برای شهردار و شورای شهر کاری واجبتر از امنیت و آسایش جانی مردم نبوده و این کار نباید به تاخیر بیفتد.

زنجانی از عدم استقبال مردم از پله های نفر رو خبر داد و افزود: لازم است پله های پل های هوایی عابرین برقی شود.

وی در ادامه بر فرهنگ سازی قوانین راهنمایی و رانندگی و استفاده از ظرفیت آموزشی مدارس و دانشگاهها تاکید کرد.

فرماندار اردبیل از ضعف امکانات زیر ساختی بخش راهور و پلیس راه انتقاد کرده و اظهار داشت: بحث مانیتورینگ و هوشمند شدن ترافیک در خیلی از استانها به جز اردبیل راه اندازی شده و این در حالیست که سالها در این خصوص بحث شده ولی اقدام عملی صورت نگرفته است.

زنجانی از آمادگی استاندار و معاونت عمران استاندار مبنی بر تامین هزینه و تجهیز هوشمند و مانیتورینگ شدن کنترل ترافیک خبر داد و گفت: در جوامع فعلی کنترل ترافیک پرسنلی و حضور فیزیکی پلیس منسوخ شده و باید به سمت بهره گرفتن از دستگاههای به روز رفت.

انتهای پیام/