پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر اردبیل ۰۵:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۸

کارتن خوابی اجباری در کوی پزشکان اردبیل

گرچه کارتن خوابی با دارالامان و ام‌القرای صفویه غریبگی خاصی دارد اما این غریبانگی آنهم در کوی طبیبان شهر کم‌کم به سمت و سویی می رود که نگرانی های مردم را در پی داشته است.

به گزارش ابصارخبر به نقل از ، نبود امکانات و مهمتر از آن تشویق بیماران برای ویزیت شدن درست و درمان در مطب ها این روزها بیماران و همراهان بیمار زیادی را به سمت مطب پزشکان و بویژه به سمت و کوی پزشکان سرچشمه در اردبیل می کشاند؛ راه چاره ای که خود سرگردانی و آوارگی و بعضا کارتن خوابی اجباری را به بیماران و همراهانشان تحمیل کرده است.

شهروندي که برای گرفتن وقت ویزیت از ساعت شش صبح در میدان سرچشمه اردبیل در انتظار است، می‌گوید: گرفتن وقت ویزیت از برخی پزشکان واقعا سخت است و برای غیر بومی‌ها و بیماران شهرستانی و بعضا خارجی سخت تر.

او با اشاره به خانم و آقای سالخورده ای که کنار دیوار نشسته و منتظر گرفتن ويزيت هستند، مي گويد: من با اين كه ساكن محلات حاشيه اردبيل هستم اما دلم براي اين دو بیماری كه از شهرستان آمده اند مي سوزد و مجبورند تا بعد از ظهر که نوبتشان می رسد همین دور و اطراف بمانند.

 

 

این شهروند می گوید: ادامه این وضعیت واقعا در شان شهر و استان اردبیل نیست که توریسم درمانی یکی از راه های توسعه آن یاد می شود؛ برای یک لحظه هم که شده بیایید فکر کنیم اگر همین کسانی که همه سختی های یک ویزیت درست و درمان را به جان می خرند، سعه صدر پیشه نکنند و دست خالی به خانه هایشان برگردند آنوقت چه عاقبتی برای سلامت مردم و خاصه برای توریسم درمانی استان می توان متصور شد ؛ آیا غیر از این است که با ادامه این وضعیت و حل نشدن مشکلات ویزیت شدن، بیماران، پزشکان سایر استان ها را ترجیح خواهند داد.

دیگر شهروند اردبیلی می گوید: کجای دنیا رسم است که پزشک در یک ساعت خاص از یک روز برای یک هفته آنهم با شرط حضور در آن ساعت خاص در محل مطب وقت ویزیت بدهد؟

پدیده نوظهور کارتن خوابی اجباری بیماران و همراهان بیمار در حالی در اردبیل سرباز كرده است كه ادامه این وضعیت اصلا در شان استان اردبیل نیست؛ استاني كه مسئولانش ادعا دارند كه ميتوانند با استفاده از ظرفيت توریسم درمانی یکی از مسیرهاي توسعه استان را رقم بزنند.

آيا وقت آن نرسيده كه منزلت و شان انسانها را رعايت كنيم و بيش از اين اجازه ندهيم بر رنج بيماران افزوده شود، رنجي كه روح و روان آنها را نشانه رفته و با شخصيت آنان بازي مي‌كند.

انتهای پیام/