پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر اردبیل ۰۹:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۶

بازدید فرمانده سپاه استان اردبیل از نمایشگاه اسوه فاطمی

فرمانده سپاه استان اردبیل با حضور در نمایشگاه اسوه فاطمی از غرفه‌های پایگاه‌های شهید جودی و صدیقه طاهره استان اردبیل در این نمایشگاه بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، سردار غلامحسین محمدی اصل فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در حاشیه نمایشگاه کشوری طرح اسوه، با حضور در این نمایشگاه از غرفه‌های پایگاه‌های شهید جودی و صدیقه طاهره بازدید به عمل آورد. 

وی با حضور در این غرفه‌ها، از نزدیک با فعالیت‌ها، دستاوردها و عملکرد این پایگاه‌های مقاومت آشنا شد.

در ادامه این بازدید، سردار محمدی اصل ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های صورت گرفته این دو پایگاه نمونه استان اردبیل بر نقش مؤثر پایگاه‌های مقاومت بسیج در جذب و تربیت جوانان و نوجوانان تأکید کرد.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) به اجرای برنامه‌های متنوع و به‌روز فرهنگی، تربیتی و اجتماعی در مساجد توسط این پایگاه‌ها اشاره کرده و آن‌ها را در شکل‌گیری و تحقق محله‌های مردمسالار اسلامی مؤثر دانست.

نمایشگاه کشوری طرح اسوه با هدف معرفی و تقدیر از فعالیت‌های برتر پایگاه‌های مقاومت بسیج در سراسر کشور برگزار می‌شود. بازدید فرمانده سپاه استان از این نمایشگاه و به ویژه غرفه‌های پایگاه‌های شهید جودی و صدیقه طاهره نشان از اهمیت و جایگاه ویژه این پایگاه‌ها در فعالیت‌های بسیج دارد.

 انتهای خبر/ ج