کد خبر: 1733 ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۶

یادداشت

مارهای سمی

هرگاه فتنه‌ها چون مار سمی سر از آشیانه بیرون می‌آورند، ترکیبی از فرصت‌ها و تهدید‌ها رخ‌نمایی می‌کند. تهدید برای قوام و امنیت جامعه و فرصت برای محک زدن عیار خویش و میزان بصیرت.

مارهای سمی
به گزارش ابصارنیوز، سعید قبادی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور پارس آباد طی یادداشتی به مناسبت 9 دی نوشت: هرگاه فتنه‌ها چون مار سمی سر از آشیانه بیرون می‌آورند، ترکیبی از فرصت‌ها و تهدید‌ها رخ‌نمایی می‌کند. تهدید برای قوام و امنیت جامعه و فرصت برای محک زدن عیار خویش و میزان بصیرت. آموزه‌های سیاسی اسلام، سرشار از رهنمودهایی است که تکلیف ما را با فتنه و فتنه‌گر مشخص می‌کند و چالشی را که از این مسیر به دست آمده، با رهیدن همراه با بصیرت و گذار به رفتار مناسب، از میان برمی‌دارد.
نهم دی، یکی از نمادهای ماندگار در انتخاب درست مردم است که نبرد با مار خوش‌خط ‌وخال فتنه و تزویر را برای همیشه در تاریخ ثبت کرد و حکایتی جانانه از عزم ملی در مدیریت سیاسی کشور را رقم زد. مردم‌سالاری دینی در این خیزش آگاهانه به زیبایی هر چه تمام‌تر قد برافراشت و بدخواهان و کینه‌توزان را رسوای کوی و میدان کرد. یک چنین سرمایه سرشاری، همیشه در صیانت از کیان ایران اسلامی جاری است و تا زمانی که بصیرت هست، پیشرفت و موفقیت نیز هست.
در روز نهم دی 1388 بصیرت ملت گُل کرد و بدون اینکه امامشان «مسلم»ی را به عنوان «سفیر» گسیل داشته باشد، به قیام و یاری‌اش برخاستند؛ زیرا اینجا ایران بود نه کوفه. گرچه روز نهم دی 88، ملت بافرهنگ و عاشورایی ایران اسلامی عزادار سالار شهیدان کربلا بود و از داغ جانگداز آن سرور آزاده، خون می‌گریست، اما آنان با بصیرت و شناخت کامل، جشن بلوغ فکری و شخصیتی نظام اسلامی خویش را به رُخ عالم کشید و در منظر عام به تماشای جهانیان گذاشت. ملت بزرگ و ولایتمدار ایران اسلامی در روز نهم دی نشان داد که فرق ایرانی و کوفی در پذیرش ولایت و ولایت‌مداری چیست. به فرموده مقام معظم رهبری: بصیرت یعنی اینکه بدانیم شمری که سر از حسین برید همان جانباز صفین است که تا مرز شهادت پیش رفت.
نهم دی ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت بود. امروز که گرد وغبار فتنه خوابیده است ، بهتر می توان أبعاد آن را دید و شناخت. نقش بازیگر آن فتنه و بازی گردان های آن روز به روز روشن تر می شود و اربابان خارجی که از حب ریاست و شهوت قدرت عده ای از حاضران در عرصه ی انقلاب، برای تحقق سیاستهای خود بهره گرفته بودند ، امروز به اعتراف نشسته اند که قیام مردم و حماسه ملی نهم دی ماه آنها را ناکام گذاشت. البته أصحاب فتنه و انحراف و التقاط با پشتیبانی کسانی که فهم صحیح و دقیقی از اسلام و دکترین سیاسی آن ندارند و رابطه ی مردم و رهبری دینی را در حد ارتباط اعضاء یک حزب با لیدر حزب می دانند، باز هم امیدوار إیجاد یک بلوای اجتماعی هستند. لبخند به بیگانه و درشت خویی و درشت گویی با مردم ، تجلیل از خاصّه و تحقیر عامّة مردم، محرم دانستن نامحرمان و در گوشی سخن گفتن با آنها و نامحرم شمردن آحاد ملت و پاسخگو نبودن به آنها، مجال دادن به پشتیبانان خارجی فتنه برای دست دادن و قدر دانی از عمله ی فتنه و ندیدن و نشناختن خطر های در پیش رو نشانه های این جمعیت بی اعتناء به ارزشها و منافع ملی و دینی است.
امروز نواختن بوق و کرنای قبیله ای إصلاح طلبی و أصول گرایی بدون التزام به قواعد اصیل نحله فکری خود ،که باید در ذیل تئوری انقلاب اسلامی به قرائت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه و تبیین رهبری انقلاب اسلامی ، معنا پذیرد، چیزی جز افزون طلبی و زیاده خواهی قبیله گرایانه در راستای منافع بیگانه نیست! چرا که این نوع افزون طلبی و تمامیت خواهی ، وفاق ملی را به جدایی و تفرقه و اعتدال و همبستگی ملی را به ورطه إفراطی گری و گسستگی اجتماعی سوق می دهد.
کسانی که قلبشان برای انقلاب و اسلام و ایران و مردم ایران می تپد، ضرورت دارد اندکی با خود خلوت کنند و به دور از اینکه ضمیمه ی کدام دسته و گروه اند، درباره ی تکلیف خود در برابر خداوند اندیشه کنند و از خود بپرسند در شرایطی که همه کفر و شرک در برابر تمامیت جمهوری اسلامی صف آرائی کرده اند، کدام حرکت را انجام دهند و کدام ضربه را به پیکر دشمن بزنند که از عبادت همه انس و جن برتر خواهد بود.
یادداشت نویس:سعید قبادی - پیام نور پارس اباد
انتهای پیام