به گزارش ابصارنیوز، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشکین شهر در خصوص انتخاب آیت الله جنتی به ریاست پنجمین دوره مجلس خبرگان بیانیه ای صادر کرد.
در این بیانیه با اشاره به گذشت ۳۸ سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی ایران آمدهاست:در طول 38 سال از عمر با برکتانقلاب اسلامی تاکنون لحظه ای نبوده است که دشمنان این نظام مقدس در فکر نفوذ، انحراف یا توقف مسیر این سیل خروشان نباشد. اما همواره با درایت و تیزبینی رهبران و مسئولان دلسوز کشور، جمهوری اسلامی این خطرات را پشت سر گذاشته و خواهد گذاشت.
اما امروز در میان تلاش گسترده جریان های غیر انقلابی، انحرافی و بیگانه جهت مقطوع کردن جریان انقلابی کشور، خبر انتخاب آیت الله العظمی احمد جنتی با اکثریت آرا به سمت ریاست مجلس خبرگان رهبری بسیار مایه خوشحالی، خرسندی و امیدواری است.
نتیجه انتخابات ریاست مجلس خبرگان رهبری نشان از عزم جدی و اراده مصمم مسئولین کشوری در تخطئه جریانی غیرانقلابی است که تحت حمایت آشکار و نهان استکبار مدتی است با نفوذ در جایگاه های دولتی موجب کندی حرکت و ایجاد انحراف در آرمان های امام و انقلاب شده است.
این ترکیب رای نشان از بصیرت انقلابی اعضای مجلس خبرگان و دقت نظر در بستن دریچه های نفوذ غیر انقلابی ها به جایگاه های مهم حکومتی است.
ضمن قدردانی از اعضای خبرگان رهبری، امید است که با اینگونه انتخاب های آگاهانه، خدمات مجلس خبرگان در این نظام انقلابی مستدام و برکات آن روز افزون باشد.
انتهای پیام/
آخرین مطالب
- ■ثبتنام رایگان فرزندان مدافعان امنیت در کارگاههای تابستانی استان اردبیل
- ■رونمایی از پوستر جشنواره «نقش من در ایران جوان» در مشگین شهر
- ■سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اردبیل برگزار شد
- ■آئین طشت گذاری در امامزاده سید صدرالدین اردبیل
- ■راز ماندگاری عاشورا: حقانیت و اخلاص است
- ■حضور حماسی مردم اردبیل در راهپیمایی جمعه خشم و نصر
- ■حماقت نتانیاهو انسجام ملی ایرانیان را تقویت کرد
- ■پشتیبانی بیقیدوشرط از نیروهای مسلح وظیفه همگانی است
- ■پیوستهای زیست محیطی در فرآیند دفع فاضلاب رعایت شود
- ■کاهش آسیبهای اجتماعی با همافزایی نهادهای مذهبی میسر است
پربازدیدترین ها
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی مشکین شهر
بصیرت انقلابی خبرگان، دریچه های نفوذ به جایگاه های مهم حکومتی را بست
نتیجه انتخابات ریاست مجلس خبرگان رهبری نشان از عزم جدی و اراده مصمم مسئولین کشوری در تخطئه جریانی غیرانقلابی است که تحت حمایت آشکار و نهان استکبار مدتی است با نفوذ در جایگاه های دولتی موجب کندی حرکت و ایجاد انحراف در آرمان های امام و انقلاب شده است.