کد خبر: 2446 ۰۷:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴

ستاد حمایت از توسعه صادرات محصولات ایرانی تشکیل می شود

مسئول سازمان بسیج اصناف کشور از تشکیل ستاد حمایت از توسعه صادرات محصولات ایرانی به خارج از کشور خبر داد و گفت: در راستای اجرای راه کار های عملی سیاست های اقتصاد مقاومتی، ستاد حمایت از توسعه صادرات محصولات ایرانی به خارج از کشور به همت سازمان بسیج اصناف کشور تشکیل و راه اندازی شد.

ستاد حمایت از توسعه صادرات محصولات ایرانی تشکیل می شود

به گزارش ابصارخبر غلامرضا حسن پور اشکذری، مسئول سازمان بسیج اصناف کشور در گفت وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از تشکیل ستاد حمایت از توسعه صادرات محصولات ایرانی به خارج از کشور خبر داد و گفت: در راستای اجرای راه کار های عملی سیاست های اقتصاد مقاومتی، ارج نهادن به تولید و نیروی انسانی ایرانی در بخش تولید و توسعه صادرات کالاهای ایرانی، ستاد حمایت از توسعه صادرات محصولات ایرانی به خارج از کشور به همت سازمان بسیج اصناف کشور تشکیل و راه اندازی شد.

وی ادامه داد: اعضای این ستاد به سه بخش تجار و بازرگانان، بازاریان و اصناف و بخش دولتی تقسیم بندی میشوند و قرار است که این سه بخش در راستای اهداف ترسیم شده ستاد حمایت از توسعه صادرات محصولات ایرانی، در کنار یکدیگر و با کمک همدیگر به بخش اقتصاد داخلی کشور کمک بسزایی کنند.

مسئول سازمان بسیج اصناف کشور با بیان اینکه در ابتدای امر رایزنی هایی با وزارت صنعت، وزارت امور خارجه و سایر بخش های اقتصادی کشور انجام شده است، گفت: اهدافی که برای این ستاد ترسیم شده است، اهداف بلند بالایی است و نیاز دانستیم تا با سایر بخش های اقتصادی وارد مذاکره و گفت و گو شویم تا با کمک و یاری یکدیگر در پیش برد اهداف این ستاد عمل کنیم. بنابر مذاکرات و نشست هایی که با وزارت صنعت، وزارت امور خارجه و سایر بخش های دولتی داشتیم، شاهد اقبال طرف های مقابل از موضوع حمایت از توسعه صادرات محصولات ایرانی بودیم که بر این اساس حمایت خود را از این ستاد اعلام کردند.

حسن پور در ادامه در تبیین راهکارها و نحوه عملکرد این ستاد خاطر نشان کرد: نقشه راهی را که برای این ستاد در نظر گرفته ایم به چند بخش تقسیم بندی می شود که به اختصار کلیتی از آن هارا بیان میکنم. در وحله اول شناسایی کلیه واحد های تجاری فعال ، نیمه فعال و غیر فعال در سطح کشور و رسیدگی به اوضاع آنها برای بهبود در وضعیت کاری، نیروی انسانی و تولید آنها. در گام بعدی شناسایی کالاها و خدمات کارگاه ها و کارخانه های تولیدی و بازاریابی برای این کالا ها در بازار جهانی می باشد. بعبارت دیگر ما در این ستاد بدنبال احیای کارخانه ها و کارگاه های تولیدی کشور به وسیله بازار یابی جهانی و صادرات هستیم.

وی همچنین از ایجاد صندوق قرض الحسنه برای واحد های تولیدی خبر داد و گفت: طی نشست هایی که با بخش های مختلف دولتی و خصوصی داشتیم، موفق شدیم تا با اتفاق نظر آرا یک صندوق وام قرض الحسنه تشکیل دهیم تا با انجام این امر واحدهایی که غیرفعال هستند و یا واحدهایی که نیاز مالی دارند از این طریق مجددا به چرخه تولید خود ادامه دهند.

انتهای پیام/