کد خبر: 2514 ۰۴:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۳

اختتامیه طرح 313 دور ختم قران کریم در اردبیل

مراسم ختم بیش از 500 دور قرآن کریم با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئول کانون مساجد، مسئولین سپاه و بسیج و جمع کثیری از جوانان و علاقمندان به امور قرآنی در حسینیه بزرگ ثارالله اردبیل برگزار شد.

اختتامیه طرح 313 دور ختم قران کریم در اردبیل

به گزارش ابصارخبر, بهزاد هژبری حافظ کل قرآن کریم و مسؤل مؤسسه قرآنی پیشگامان راه سعادت در گفتگو با خبرنگار ما گفت: دومین طرح ختم قرآن‌کریم(۳۱۳ دوره ) و هدیه به ساحت مقدس امام زمان(عج) با هدف ترویج فرهنگ قرآنی در میان عموم مردم به همت مؤسسه قرآنی پیشگامان راه سعادت اردبیل با مشارکت بیش از 2000 نفر از جوانان اردبیل و ختم بیش از 500 دور قرآن کریم اجرا شد.

تلاوت مجلسی کنعانی از قاریان جوان اردبیل، اجرای دکلمه قرآنی توسط نونهالان مؤسسه پیشگامان راه سعادت، اجرای زنده حفظ موضوعی قرآن کریم به همراه ترجمه و مراسم قرعه کشی از جمله برنامه های مراسم دومین طرح  313 دور ختم قران کریم در اردبیل بود.

انتهای پیام/