به گزارش ابصارخبر نقل از آذرسلام، اولین جلسه هم اندیشی دبیران کارگروه تخصصی مدیریت بحران استان اردبیل در ساختمان جدیدالاحداث این سازمان واقع در خیابان صیاد شیرازی برگزار شد.
مسعود امام یگانه دبیر کارگروه شورای مدیریت بحران استان اردبیل، در ابتدای این جلسه از افزایش تعداد کارگروههای 14گانه ابلاغی وزارت کشور به 19 کارگروه بومی در استان اردبیل خبر داد و اظهار داشت: اعضای این کارگروه ها تغییر خواهد یافت و مصوبات قبلی، تامین منابع مالی و موارد لازم پیگیری خواهد شد.
مسعود امامی یگانه تجمیع و احصاء خطرات مخاطره آمیز، تهدیدات بلایای طبیعی، غیر طبیعی و نیازمندیها را از ضروریات استان برای مهار بحران و مدیریت بعد از ان دانست و افزود: متاسفانه آنچه که باید تا اکنون موارد تهدیدساز و تهدید آمیز و حوادث احتمالی جمع بندی و از سوی دستگاه ها تدوین و گزارش می شد نشده، بنابراین مهمترین و اساسی ترین کار، شناسایی مخاطرات حوزه مربوط هر دستگاه در استان بوده که باید در اسرع وقت جمع بندی و ارائه شود.
وی با بیان اینکه نتیجه هر اقدامی و تلاشی در این کارگروه، در مواقع بلایا و خطرات خود را عرضه خواهد داشت گفت: با شناسایی خطرات احتمالی و اسیب شناسی تهدیدات محیطی و نقاط پر خطر استان؛ مدیریت بحران آسانتر خواهد بود.
امامی با اشاره به ظرفیت مدارس و صدا و سیما برای برگزاری مانور و آموزش های لازم و بالا بردن سطح آگاهی و آمادگی مردم در مواجهه با خطرات احتمالی اظهارداشت: طبق مصوبات، هلال احمر دوره های تخصصی آموزشی برای فرمانداران، دهیاران، کارکنان ادارات و مردم آموزش عمومی را برگزار خواهد کرد.
مدیر سازمان مدیریت بحران و دبیر شورای مدیریت بحران استان اردبیل بر استفاده از ظرفیت رسانه ها و فضای مجازی در ارتقاء سطح اطلاعات و اگاهی مردم در مواجهه با حوادث احتمالی اشاره کرد و افزود: در کنار صدا و سیما هماهنگی و مساعدت لازم را از رسانه ها درخواست خواهیم کرد.
مسعود امامی مهمترین دغدغه این سازمان را تامین منابع مالی دانست و گفت: منایع مشخص و معینی در مرکز کشور به این سازمان ها در نظر گرفته نمی شود بنابراین علاوه بر تلاش برای تامین آن از منابع استانی از مرکز کشور نیز جذب منابع را باید پیگیری کرد.
وی گفت: مکاتبات لازم با فرمانداری ها تمام شهرستان مبنی بر اختصاص 5درصد منابع شهرستان مربوط به مدیریت بحران انجام شده است.
این مسئول در ادامه از مقبولیت ایجاد طرحی با نام حضرت زینب (س) خبر داد و گفت: وظیفه این گروه کنترل روحی روانی مدیریت بعد از بحران خانواده های آسیب دیده و بی سرپرست ناشی از بلایا و بحران خواهد بود و در این طرح از ظرفیت هیئت های مذهبی، NGO ها و روحانیت بهره گفته خواهد شد.
دبیر شورای مدیریت بحران استان اردبیل با اشاره به ناچیز بودن اعتبار 10میلیاردی این سازمان افزود: در بازدید از منطقه مستعد رانش در شهرستان نیر؛ برآورد ها حاکی از نیاز به 20میلیارد ریال دارد در حالی که اعتبار استان بسیار ناچیز و 10میلیارد است.
در تداوم این جلسه هواشناسی استان اردبیل از هزینه گذاری 20 میلیونی برای احداث استودیوی گزارش وضعیت جوی اشاره کرد و خواستار تجهیز این قسمت شد.
در پایان اولین جلسه کارگروه مدیریت بحران استان اردبیل مسعود امامی بر هماهنگی و همکاری بین دستگاهی تاکید کرد.
"گفتنی است شورای مدیریت بحران استان دارای بالای 30دستگاه عضویت دارد که استاندار به عنوان رئیس شورا، معاون عمرانی استاندار جانشین و مدیر سازمان مدیریت بحران به عنوان دبیر این شورا در چارت تعریف شده است سازمان هایی مانند؛ مانند هلال احمر، علوم پزشکی، بهداشت و درمان، شهرداری و آتش نشانی ها به عنوان عضو کارگروه هستند تا هم افزایی واقعی تحقق یابد".
انتهای پیام/