کد خبر: 3147 ۰۵:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴

قنبری مسئول بسیج دانشجویی مؤسسه آموزش عالی نوین اردبیل شد

حسین قنبری در مراسم تودیع و معارفه که با حضور مسئولان مؤسسه و بسیج دانشجویی برگزار شد بعنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی مؤسسه آموزش عالی نوین اردبیل معرفی شد.

قنبری مسئول بسیج دانشجویی مؤسسه آموزش عالی نوین اردبیل شد

به گزارش خبرنگار ابصارخبر، صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی مؤسسه آموزش عالی نوین که با حضور مسئولان مؤسسه و بسیج دانشجویی در اتاق فکر این مؤسسه برگزار شد، جسین قنبری بعنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی مؤسسه آموزش عالی نوین اردبیل معرفی شد.

حیدری رئیس مؤسسه آموزش عالی نوین اردبیل در مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی این مؤسسه صداقت و درستی را مهمترین و بارزترین ویژگی های مردان انقلابی توصیف کرد و گفت: بسیجیان، امروز توانسته اند با حضور فی سبیل الله خود در تمامی میادین بدون هیچگونه چشم داشتی جا پای غیورمردان دوران انقلاب گذاشته  و حماسه های بی بدیلی خلق کنند.

اسدی مسئول بسیج دانشچویی استان اردبیل نیز ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای کربلا ، ایثار و فداکاری های شهدای دانشجو را برگرفته از مکتب عاشورا توصیف کرد و افزود: امروز دانشجویان بسیجی با الگو گرفتن از مردان بزرگی که انقلاب اسلامی را بوجود آورده و با دستان خالی 8 سال در برابر متجاوزین به آب و خاک این کشور اسلامی مقاومت و ایستادگی کردند، ترویج روحیه انقلابی و جا انداختن گفتمان انقلاب در عرضه کنونی را سرلوحه کارهای خود قرارداده اند.

مسئول بسیج دانشجویی استان در ادامه سخنان خود اهداف و مأموریت های بسیح دانشجویی را یادآور شد و افزود: بسیج دانشجویی مؤسسه آموزش عالی نوین در طول مدیریت سعید زارع یکی از بهترین دفاتر بسیج دانشجویی در استان بود که توانسته علی رغم مشکلات کارهای مهمی در کف آموزشکده انجام داده و مأموریت های خود را به سرانجام برساند.

اسدی داشتن روحیه جهادی را مهمترین عامل موفقیت مدیران کشور عنوان کرد و گفت: اگر مدیران در تمام سطوح با روحیه جهادی وارد میدان عمل شوند علاوه بر اینکه بهترین عملکرد را از خود برجای خواهند گذاشت، موچب رضایتمندی خداوند متعال و مردم را نیز فراهم خواهند کرد.

وی افزود: مسئولین بسیج دانشجویی در واقع با انجام وظایف محوله تمرین خودسازی کرده و خود را برای قبول مسئولیت های کلان در آینده کشور آماده می کنند.

مسئول بسیج دانشجویی استان در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین موضوع اقتصاد مقاومتی پرداخت و گفت: اگر چه تحقق اقتصاد مقاومتی بر عهده دولتمردان و سایر نهادهای مرتبط است اما بسیج دانشجویی وظیفه سنگین تبیین مسئله و فرهنگ سازی در کنار مطالبه گری در اینخصوص را بر عهده دارد.

محمدپور مدیر فرهنگی مؤسسه آموزش عالی نوین در مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی مؤسسه ضمن تجلیل از اقدامات سازنده زارع مسئول قبلی بسیج دانشجویی آموزشکده در طول 2 سال مدیریت خود،گفت: دانشجویان بسیجی باید سرآمد سایر دانشجویان در تمامی ابعاد باشند چونکه بسیج تبلور احلاص و امید در جامعه امروزی ما است.

وی در ادامه سخنان خود هدف آفرینش انسان و جن را عبادت عنوان کرد.

مدیر فرهنگی مؤسسه آموزش عالی نوین با بیان اینکه عبادت از عبد گرفته شده است خاطر نشان کرد: عبادت تنها در نماز و روزه خلاصه نمی شود بلکه تمامی اعمالی که در راه رضای خداوند متعال انجام می شود نیز عبادت است.

وی افزود: اگر انسان عبد خدا شود، خداوند نیز او را در انجام کارهایش یاری خواهد کرد.

محمدپور در پایان سخنان خود بسیج را شجره طیبه ای معرفی کرد که کار و اعمالش از روی اخلاص و تنها در جهت کسب رضایت خداوند متعال است.

در ادامه برنامه سعید زارع مسئول قبلی بسیج دانشجویی به ارائه گزارش عملکرد خود در طول 2 سال تصدی مسئولیت خود پرداخت و برای مسئول جدید آرزوی توفیق در انجام وظایف و مأموریت های محوله کرد.

انتهای پیام/