به گزارش خبرنگار ابصارخبر، پیش از ظهر امروز شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده در همایش بانوان فرهیخته استان که در سالن اجتماعات در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب از شخصیت آیت الله هاشمی رفسنجانی بعنوان یکی از شخصیت های بزرگ انقلاب به نیکی یاد کرد و گفت:در واقع شهدا با حضور آگاهانه و فداکاری مخلصانه خوددرخت انقلاب را آبیاری کردند تا شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی محقق شود.
مولاوردی از بانوان به عنوان یکی از پایه های مستحکم انقلاب اسلامی نام برد و گفت:بنیانگذارکبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) به درستی نقش بانوان را در پیروزی و قوام انقلاب درک کرد و با بها دادن به زنان راه را برای حضور این قشر فرهیخته کشور در نقش آفرینی در اجتماع هموارتر کرد.
وی افزود:مناسبت هایی چون ایام دهه فجر فرصت مغتنمی برای زنان است تا با یادآوری شرایط پیش از انقلاب، دستاوردهای آنقلاب اسلامی را برای زنان امروزی تبیین کنند.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران در نوع خودنقطه عطفی در تاریج جهان ایجاد کرد، گفت:امروز انقلاب ایران میلیون ها زن و مرد را در برابر تبعیض ها و نابرابری های حکومت خود در اقصی نقاط عالم به تحرک درورده است.
مولاوردی خاطرنشان کرد:زنان ایران در دوران انقلاب و بعد از آن در اکثر تحولات سیاسی و اجتماعی دوشادوش مردان در همه صحنه ها حضور داشته و دارند که این خود نشان دهنده اهمیت درک نقش زنان در اجتماع است.
وی در ادامه سخنان خود نتایج سومین نشست اندیشه های راهبری زنان و خانواده را متذکر شد و گفت:امام خمینی(ره) نخستسن فردی بود که اهمیت و نقش زنان را درک کرد و با بها دادن به زنانبعد از انقلابباعث شد زنان به حصار محکمی تکیه داده و با اطمینان خاطر در فعالیت های اجتماعی ظاهر شوند.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده از زنده یاد« دباغ » بعنوان نمونه بارز زنان فعال در دوران انقلاب و بعد از آن یادکرد و گفت: امام خمینی(ره) با اعزام خانم دابغ همراه هیأت اعزامی ایران به مسکو جهت اعلام پیام تاریخی به گورباچف عملا نشان داد که زن نیز می تواند سفیر نیز باشد.
مولاوردی به مقایسه وضعیت ایران قبل و بعد از انقلاب پرداخت و گفت: زنان امروز ما باید بفهمند که از کجا به کجا رسیدن تا بتوانند در نگهداری آنجه که فداکاری شهدا حاصل شده است حراست و پاسداری کنند.
وی تشریح فعالیت ها و دستاوردهای انقلاب در دوران کنونی را مهمتر از برگزاری جشن های تشریفاتی عنوان کرد و گفت:فعالیت های ما در دورانی که با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل همراه شده است باید اثربخش باشد.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده به ولقعیت های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت:زنان نیز به سان مردان می توانند در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش ایفا کنند به همین منظور پیشنهاد کردیم نقش زنان در این عرصه تعریف و جانمایی شود تا زنان بتوانند در این عرصه نیز قابلیت ها و توانایی های خود را نشان دهند.
مولاوری با بیان اینکه زنان بزرگترین ظرفیت و سرمایه انسانی کشور محسوب می شوند خاطرنشان کرد:کشور ناجار است برای تحقق اقتصاد مقاومتی از همه ظرفیت های خود به بهترین شکل ممکن استفاده کند.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانوادهدر ادامه سخنان خود به مولفه های کلی سیاست های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت:مردم مداری،برون گرایی، درون زایی و بها دادن به اقتصاد دانش بنیان می تواند جامعه را جهت تحقق اقتصاد مقاومتی آماده کند.
مولاوردی به بحث گفتمان سازی پرداخت و گفت:زنان نیز می توانند با توجه به ظرفیت های بی شمار خود در این عرصه نیز نقش مؤثری ایفا کنند.
وی نتایج وحشتانک جنگ سخت را یادآور شد و با بیان اینکه زنان و کودکان اولین قربانیان جنگ هستند از برجام بعنوان نمونه موفق مذاکره نام برد و گفت: جدای از نتایج حاصل شده مذاکر توانست از بروز یک جنگ جلوگیری کند.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده از تعیین وزرای معین برای استان ها جهت پیگیری طرح های اقتصاد مقاومتی خبرداد و گفت:امیدواریم در سیاست های جدید اتخاذ شده به نقش زنان نیز در این زمینه بها داده شود.
مولاوردی در بخش دیگری از سخنان خود به چشم اندز ایران در 1404 اشاره کرد و گفت: با پشت سر گذاشتن سال 95 تنها چند سال به جامعه ایرانی در سال 1404 فرصت باقی مانده است بطوریکه در این مدت کم باقی مانده باید بتوانیم فرصت های از دست داده را جبران کنیم .
وی از دهه فجر بعنوان عامل سنجش میزان تحقق آرمان های انقلاب عنوان کرد و گفت:با بازخوانی گذشته خود بهتر می توانیم اهداف و آرمان های انقلاب را به سرانجام برسانیم.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده نقش و اهمیت ارزش خانواده در جامعه ایرانی را یادآور شد و گفت: خانواده های ما امروز مُقَوِم جامعه ایرانی هستند که می توان با هماهنگی های لازم و اتخاذ تدابیر ویژه، برنامه های تحقق خانواده سالم،پایدار و پاینده را در جامعه ایرانی اجرا کرد.
مولاوردی به ابلاغ سیاست های خانواده نیز اشاره کرد و گفت:در این زمینه تقسیم کار ملی صورت گرفته و تمام 16 بند سیاست به دستگاه های اجرایی استان ها نیز ابلاغ شده است.
وی به طرح ملی رحمت نیز اشاره کرد و گفت: بعد از آسیب شناسی این طرح و مطالعه نتایج حاصله به این نتیجه رسیدیم که جهت تأثیرگذاری بیشتر باید طرح ملی آموزش نیز جهت توانمند سازی بانوان باید اجرا شود.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده از مشاوره خانواده،بیم خانواده و وکیل خانواده از جمله طرح های پیش رو نام برد و گفت:موارد زیادی جهت تصویب به برنامه ششم ارائه دادیم که متأسفانه جایی در برنامه ششم پیدا کردند.
مولاوردی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به میلاد پربرکت حضرت زینب(س) و روز پرستار از جوانان خواست تا در شناساندن ابعاد وجودی حضرت زینب(س) و تبیین الگوی رفتاری ایشان به بانوان تلاش کنند تا جوانان ما بتوانند مراحل سلوک مؤمنانه جهت زیست سالم را طی کنند.
انتهای پیام/