نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربازدیدترین ها

سرویس: فرهنگی و اجتماعی کد خبر: 10622 ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل:

سلاح ما در جنگ نرم« تبیینگری» است

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل با بیان اینکه امیدآفرینی یکی از مهم‌ترین کارکردهای رسانه‌هاست، تأکید کرد: فعالین فضای مجازی باید به تاسی از حضرت زینب (س) نقش تبیینگری را بر عهده بگیرند و با تولید محتوای امیدآفرین، به مقابله با جنگ روانی دشمن بپردازند.

سلاح ما در جنگ نرم« تبیینگری» است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، سردار غلامحسین محمدی اصل، فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در آیینی که به مناسبت اختتامیه ششمین جشنواره تولیدات فضای مجازی سپاه برگزار شد، با تاکید بر اهمیت تبیینگری در عصر حاضر، گفت: «حادثه عظیم کربلا نشان داد که خون بر شمشیر پیروز است و امروز نیز، قرن‌ها پس از آن واقعه، حضرت زینب سلام الله علیها با تبیینگری خود به این پیروزی ابعاد گسترده‌تری بخشید.»

وی با اشاره به جنگ هشت ساله دفاع مقدس، آن را نیز جنگی ناهمگون بین حق و باطل دانست و افزود: «همان‌طور که واقعه کربلا در تاریخ ماندگار شد، دفاع مقدس ما نیز باید به عنوان یک الگوی مقاومت در تاریخ ثبت شود. امروز، یکی از مهم‌ترین وظایف ما، تبیین دستاوردها و ارزش‌های دفاع مقدس است.»

سردار محمدی اصل با بیان اینکه امیدآفرینی یکی از مهم‌ترین کارکردهای رسانه‌هاست، تأکید کرد: «فعالین فضای مجازی باید به تاسی از حضرت زینب سلام الله علیها نقش تبیینگری را بر عهده بگیرند و با تولید محتوای امیدآفرین، به مقابله با جنگ روانی دشمن بپردازند.»

وی با اشاره به جنگ نرم دشمن و تلاش آن‌ها برای ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه، گفت: «مقام معظم رهبری برای مقابله با این جنگ، جهاد تبیین را ضروری دانستند. این امر نشان می‌دهد که جنگ شناختی و نرم دشمن تا چه اندازه اهمیت دارد.»

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل با بیان اینکه رسانه‌ها در شکل‌دهی سبک زندگی افراد نقش مؤثری دارند، افزود: «رسانه‌های ما باید با تولید محتوای ارزشی و هدایتگری، در مقابل جنگ روانی دشمن ایستادگی کنند و نقشه‌های شوم آن‌ها را خنثی نمایند.»

سردار محمدی اصل در پایان سخنان خود، از همه فعالین فضای مجازی که در رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج شرکت کردند، تقدیر و تشکر کرد و گفت: «شما همانند رزمندگان اسلام در دفاع مقدس، در خط مقدم جبهه فرهنگی و رسانه‌ای کشور ایستاده‌اید و با تولید محتوای ارزشی، به درهم شکستن نقشه‌های دشمن کمک می‌کنید.»