نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

پربازدیدترین ها

سرویس: حسینیه شهدا کد خبر: 11055 ۱۶:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۱

اولین اجلاسیه شهدای دانشجومعلم استان اردبیل + عکس

اولین اجلاسیه شهدای دانشجومعلم استان اردبیل در سالن ولایت اردبیل برگزار شد.

اولین اجلاسیه شهدای دانشجومعلم استان اردبیل + عکس

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابصارخبر، اولین اجلاسیه شهدای دانشجومعلم پیش از ظهر امروز با حضور مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل، سردار جلیل بابازاده فرمانده قرارگاه منطقه ای عاشورا، رضا کریمی سرپرست معاون سیاسی استاندار، حمیدرضا ابراهیمی سرپرست معاونت فرهنگی تربیتی دانشگاه فرهنگیان کشور، غلامحسین علیزاده مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه فرهنگیان، جمعی از مسئولین استانی و دانشگاه، اساتید، کارکنان و دانشجومعلمان در سالن ولایت برگزار شد.

پناهی در این مراسم هدف از برگزاری این اجلاسیه را شناساندن سیره و مرام شهدا برای دانشجویان برشمرد و گفت: اهمیت معلم در این است که همه جامعه‌ تحصیل کرده کشور، مدیون این قشر فرهیخته‌اند. هر انسان آگاه، فرزانه و باسواد، مرهون تلاش معلمی است که مسیر رشد او را هموار کرده است.

وی افزود: ما از سال گذشته تمهیدات لازم را برای برگزاری این اجلاسیه آغاز کردیم تا یاد و خاطره 18 شهید والامقام دانشجومعلم استان را گرامی بداریم.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل به تهیه و پخش مستند، نماهنگ و دیگر آثار رسانه‌ای و فرهنگی با محوریت معرفی شهدای دانشجومعلم اشاره کرد و گفت: قطعا در سال‌های آینده با گستردگی بیشتر شاهد تداوم برگزاری چنین آیین‌ها و رویدادهای ارزشمند در انتقال مواریث شهدا و ارزش‌های متعالی انقلاب اسلامی خواهیم بود.

وی گفت: سیره شهدا چراغی است برای نسل‌های آینده تا با الهام از این سبک و سیاق در مسیر حق و حقیقت گام برداشته و با تلاش و کوشش خود بتوانند آرمان‌های والای الهی و ارزشی را عینیت و تحقق واقعی ببخشند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل بیان کرد: دانشجومعلمان که در حقیقت تربیت نسل آینده را بر عهده خواهند داشت، با انتقال پیام ارزشمند شهدا به سرمایه‌‌های آینده و گنجینه‌های این سرزمین سعی خواهند کرد تا در حد وسع و توان شرایط توسعه و پیشرفت همه‌جانبه کشور را فراهم کنند.

 

محمدرضا برزگر مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اردبیل گفت: در سال ۱۳۹۷ مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند: بروید به سوی کنگره های تخصصی، و ما اکنون افتخار داریم که اولین کنگره تخصصی دانشجومعلم استان را برگزار می کنیم.

وی ادامه داد: به فرموده مقام معظم رهبری، جنگ، جنگ تعلیم و تربیت است و ما باید در این راه بسیار تلاش کنیم.

مسئول بسیج دانشجویی عنوان کرد: انتقال باور ها و ارزش های دانشجومعلمان شهید به دانشجومعلمان فعلی، می تواند بسیار موثر واقع شود.

برزگر در پایان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام گرفته در راستای برگزاری این اجلاسیه پرداخت.

اجرای تئاتر، سخنرانی، روایتگری، مداحی و تجلیل از خانواده های معظم شهدای دانشجو معلم از جمله برنامه های این اجلاسیه در اردبیل بود.

 

عکس: محمدصادق یوسفی

 

انتهای خبر/ج